دستورالعمل حمایت های تغذیه ای در بیماران سرپایی و بستری مشکوک و یا مبتلا به کووید-19 وزارت بهداشت

 

طبق دستور العمل حمایت های تغذیه ای در بیماران سرپایی و بستری مشکوک و یا مبتلا به کووید-19 که توسط مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری ها در معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور منتشر گردیده است:

  • استفاده از مکمل های پروبیوتیک و پری بیوتیک می تواند در این بیماران جهت کنترل عفونت های تنفسی موثر باشد.
  • استفاده از پروبیوتیک با کانت بیش از 10⁶ CFU و حاوی گونه های مفید لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریوم و همچنین ساکارومایسس بولاردی توصیه شده است.
  • از دیگر ترکیبات مهم در مقابله با این بیماری می توان به دریافت کافی ریزمغذی های موثر در سیستم ایمنی از قبیل ویتامین C، ویتامین B6، ویتامین D، ویتامین E، روی و منیزیم اشاره کرد.
  • قابل توجه است که سلول های ایمنی غنی از ویتامین C  بوده و در شرایط استرس، دستیابی ویتامین C  به سلول های درگیر کاهش می یابد که خود توجیه کننده افزایش نیاز به این ویتامین در شرایط بیماری و التهاب است. متخصصان معتقدند ویتامین C نقش مهمی را در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماری عهده دار است. همچنین دریافت مکمل های توصیه شده از قبیل ویتامین D براساس پروتکل های ابلاغی برای گروه های سنی مختلف صورت گیرد.

براساس این دستورالعمل استفاده از محصولات فمی لاکت®، فمی لاکت توپلاس®، لاکتوکر®، دیلیست® و ویتالاکت® برای تقویت سیستم ایمنی، پیشگیری از ابتلا و همچنین کنترل بیماری کرونا (کووید-19) پیشنهاد می گردد.

 

برای رفع ابهام می توانید از اینجا، فایل کامل دستور العمل را مطالعه نمایید.