پرسش های مطرح شده

person_outline
f.papi
|
جمعه 22 شهریور 1398
|
پاسخ به این نظر
0
سلام خسته نباشید من عفونت قارچی شدید دارم دکتر برام مترونیدازول و سفالکسین و کپسول لاکتواژ واژینال تجویز کرد الان بعد از 4روز سوزش شدید دارم مثل سوزش سوختگی و امشب دیگه از کپسول واژینال استفاده نکردم. خواستم بپرسم ایا حساسیت دارم ب این دارو؟ یا اینکه مصرف رو ادامه بدم؟ درضمن من شبی یک کپسول استفاده کردم
Miss Shafie
|
یکشنبه 24 شهریور 1398
|
پاسخ به این نظر
0

سلام روزبخیر. اگر دچار درد و سوزش شدید میتونید از لاکتوفم که قرص خوراکی همین محصول هست استفاده کنید.

person_outline
سمیه رویینا
|
جمعه 22 شهریور 1398
|
پاسخ به این نظر
0
با سلام مصرف دایم فمی لاکت یا لاکتوفم ضرر داره؟ ميشه همیشه استفاده کرد یا باید دوره ای مصرف کرد
Miss Shafie
|
یکشنبه 24 شهریور 1398
|
پاسخ به این نظر
0

سلام روزبخیر. مصرف مداوم پروبیوتیک ها ضرری نداره و میتونید استفاده کنید فقط هر 6 ماه یکبار به مدت یک ماه مصرف رو قطع کنید تا دستگاه گوارشتون استراحت کنه.

person_outline
پریسا
|
پنجشنبه 14 شهریور 1398
|
پاسخ به این نظر
0
سلام دکتر برای ترشحاتم لاکتوواژ معرفی کرده و دو بسته تا به حال مصرف کردم وقتی که مصرف ندارم موقع نزدیکی ترشحات پنیری ندارم اما وقتی مصرف میکنیم تا چند ساعت ترشحاتم مخلوصی از آب زرد رنگ و تکه هایی پنیری شکل (انگار مواد داخل کپسول باشن) میریزن بیرون و خیلی چندش اور هستن! این موضوع عادیه؟ این ترشحات چی هستن؟ ایا بهبود داره صورت میگیره؟
Miss Shafie
|
چهارشنبه 20 شهریور 1398
|
پاسخ به این نظر
0

سلام وقت بخیر. بله این ترشحات ظبیعی هست سعی کنید قبل از خواب از کپسول استفاده کنید تا بعدش دراز بکشید و استراحت کنید. این ترشحات باقی مانده کپسول هستن و مشکل زا نیستن.

person_outline
پرناز
|
چهارشنبه 13 شهریور 1398
|
پاسخ به این نظر
0
با سلام.من یک سال است که درگیر عفونت قارچی واژن هستم... الان دوره شش ماهه فلوکونازول دکتر برام تجویز کرده ... دوماه است که هفته ای .. یک دانه فلوکونازول میخورم ولی بهبودی حاصل نشده و بعد از رابطه جنسی بدتر هم میشم... آیا میشه لاکتوفم یا لاکتواژ استفاده کنم و فلوکونازول هم ادامه بدهم یا خیر؟؟
Miss Shafie
|
چهارشنبه 20 شهریور 1398
|
پاسخ به این نظر
0

سلام وقت بخیر. میتونید از محصول لاکتوفم با فاصله زمانی از آنتی بیوتیکتون استفاده کنید. همچنین میتونید دوره مصرف آنتی بیوتیک رو که تموم کردید از لاکتوواژ استفاده کنید.

person_outline
Sanaz
|
چهارشنبه 13 شهریور 1398
|
پاسخ به این نظر
0
سلام من نزدیک ۷ ماهه زخم سرویکس دارم.کولپوسکوپی انجام شد نتیجه خوب بود و مشکلی نداشت.نتیجه پاپ اسمیر هم مشکلی رو گزارش نکرد.علی رغم درمان دارویی زخم از بین نمیره.تقریبا ۲هفته پیش مجددا به دکترم مراجعه کردم قرص داکسی سایکلین و یک پاد واژینال بهم دادن.گفتن ۷ روز قرص مصرف کنم و شب بعد از از اتمام کرم واژینال لاکتوواژ رو شروع کنم.الان ۴ شبه که استفاده میکنم ولی نزدیک پریودمه.باید چیکار کنم؟آیا قطع کنم یا مصرفش رو ادامه بدم در پریود.با تشکر از پاسخ گویی شما
Miss Shafie
|
یکشنبه 17 شهریور 1398
|
پاسخ به این نظر
0

سلام وقت بخیر. در زمان پریود مصرف رو قطع کنید و بعد از اون دوباره استفاده رو شروع کنید

person_outline
e_dionysus
|
دوشنبه 11 شهریور 1398
|
پاسخ به این نظر
0
سلام، من الان دارم آنتی بیوتیک خواراکی و واژینال مصرف میکنم، میخواستم بدونم مصرف همزمان لاکتوواژ با کرم های واژینال مثل کلیندامایسین اشکال داره یا نه؟و اگر بعد از اتمام استفاده از کلیندامایسین از لاکتوواژ استفاده کنم مشکلی هست که با آنتی بیوتیک خوراکی همزمان بشه؟
Miss Shafie
|
یکشنبه 17 شهریور 1398
|
پاسخ به این نظر
0

سلام وقت بخیر. استفاده همزمان این پماد و لاکتوواژ توصیه نمیشه به همین دلیل بهتره وقتی مصرف پمادتون تموم شد از لاکتوواژ استفاده کنید و برای استفاده هزمان با آنتی بیوتیک هم فاصله زمانی 2 الی 4 ساعته رو رعایت کنید. لاکتوواژ رو بهتره شبها استفاده کنید.

person_outline
فائزه صادقي
|
دوشنبه 11 شهریور 1398
|
پاسخ به این نظر
0
من در گذشته چندبار عفونت قارچي واژينالو تجربه كردم بعد از آخرين باري كه به پزشك مراجعه كردم بالاي ده نوع آنتي بيوتيك همزمان برام تجريز كرد طي ٣ ماه همشو مصرف كردم و يه مدت كوتاه خوب شدم ولي از بعد اون زمان تاحالا حتي يك روز هم عفونت قارچيم خوب نشد من در حال حاضر چند ماهه عفونت كانديدياز دارم مصرف آنتي بيوتيك رو خودم متوقف كردم چون بدنم به همشون به شدت مقاوم شده و انگار بدنم ديگه هيچ سد دفاعي نسبت به قارچ نداره و فقط پماد كلوتريمازول واژينال مصرف ميكنم ميخاستم بدونم مصرف پروبيوتيك ها تاثيري تو بهبودم داره يا نه و اينكه مصرف همزمانش با كلوتريمازول مشكلي ايجاد ميكنه يا نه؟
Miss Shafie
|
یکشنبه 17 شهریور 1398
|
پاسخ به این نظر
0

سلام وقت بخیر. بهتره که همزمان پروبیوتیک را این پماد استفاده نکنید چون ممکنه اثرش رو کمتر کنه. وقتی دوره مصرف پمادتون تموم شد از قرص واژینال لاکتوواژ استفاده کنید هرشب.

person_outline
پروانه
|
یکشنبه 10 شهریور 1398
|
پاسخ به این نظر
0
با سلام من بعد از هر بار نزديكي عفونت ميگيرم الان عفونت زرد رنگ و بودار دارم سابقا دكتر بهم ازيترو ماسين به همراه مترونيدازول ميداد بهم ولي جديدا وقتي مترونيدازول ميخورم ادرارم به شدت تيره ميشه ،ميخواستم ببينم الان ميتونم ازيترومايسين و همراه لاكتوفم بخورم ؟واينكه اگر فقط لاكتوفم بخورم عفونتم خوب ميشه يا نه ،ضمنا من ٥٢سالمه و يائسه شدم
Miss Shafie
|
دوشنبه 11 شهریور 1398
|
پاسخ به این نظر
0

سلام وقت بخیر. به مدت یک هفته از لاکتوفم استفاده کنید اگر تغییری در شرایطتون ایجاد نشد حتما به پزشک زنان مراجعه کنید و درمان آنتی یوتیکی رو هم به پروبیوتیک اضافه کنید.

person_outline
فاطمه شیرازی
|
پنجشنبه 7 شهریور 1398
|
پاسخ به این نظر
0
من سوالم اینه که این دارو خوراکیه و یا واژینال مصرف میشه
Miss Shafie
|
یکشنبه 10 شهریور 1398
|
پاسخ به این نظر
0

سلام وزتون بخیر. داروی لاکتوفم به صورت خوراکی هست و داروی لاکتوواژ به صورت واژینال استفاده میشه

person_outline
مهسا علی اکبر
|
چهارشنبه 6 شهریور 1398
|
پاسخ به این نظر
0
قرص فمی لاکت دلپیچه را درمان میکند
Miss Shafie
|
چهارشنبه 6 شهریور 1398
|
پاسخ به این نظر
0

بله ولی ژری لاکت برای درمان دل پیچه موثرتر است

person_outline
شیلان
|
یکشنبه 3 شهریور 1398
|
پاسخ به این نظر
0
سلام.من مدته دو هفته است که به شدت خارش و سوزش و درد و التهاب در واژنم دارم.پماد واژینال کلوتریمازول و قرص مترونیدازول استفاده کردم هیچ نتیجه ای نداد. رفتم داروخانه کپسول لاکتوواژ بهم دادن.الان سومین شبه که استفاده میکنم.ولی هنوز نتیجه نگرفتم و هیچ ترشحی هم ندارم. باید چکار کنم؟لطفا راهنمایی
Miss Shafie
|
یکشنبه 3 شهریور 1398
|
پاسخ به این نظر
0

سلام وقت بخیر. در ابتدا که توصیه میکنیم مصرف خودسرانه داروهارو کنار بذاری و به پزشک زنان مراجعه کنید. اما درمورد محصول لاکتوواژ باید حداقل یک هفته استفاده کنید تا فرآیند بهبودی آغاز بشه. اگر با مصرف واژینال این دارو هم مشکلی دارید میتونید از لاکتوفم که فرم خوراکی این محصول هست استفاده کنید.

person_outline
سارا
|
جمعه 1 شهریور 1398
|
پاسخ به این نظر
0
سلام وقتتون بخیر من 29سالمه و یک سالی هست عفونت قارچی دارم و موقع رابطه با همسرم مقدار زیادیش خارج میشه ولی همیشه هست. دکتر چندبار رفتم این مشکل حل نشد تا اینکه مصرف لاکتوفم رو شروع کردم و الان اولین دوره مصرفه اما پریود نشدم هنوز!! سوالم اینه لاکتوفم روی دوره پریودی تاثیر داره؟یا من باردارم؟
Miss Shafie
|
شنبه 2 شهریور 1398
|
پاسخ به این نظر
1

سلام وقت بخیر. قرص لاکتوفم روی پریود نشدن تاثیری نداره و برعکس دوره های پریود رو هم تنظیم میکنه. ممکنه مشکل دیگه ای وجود داشته باشه. با پزشکتون مشورت کنید. 

person_outline
misshh
|
پنجشنبه 31 مرداد 1398
|
پاسخ به این نظر
0
سلام ....من سه ساله ازدواج کردم و همش عفونت رحم دارم و قارچ و زخم دهانه ی رحم هم دارم و دکتر بهم قرص لاکتوفم دادند وقتی اونو مصرف کردم این ماه پریود نشدم میخواستم ببینم تحت تاثیر این قرص هست البته در کنارش قرص متفورمین و پماد واژینال هم تجویز کردند که من قرص متفورمین رو مصرف نکردم چون حالت تهوع میگرفتم لطف میکنین جواب بدین
Miss Shafie
|
شنبه 2 شهریور 1398
|
پاسخ به این نظر
0

سلام وقت بخیر. قرص لاکتوفم چنین عوارضی نداره و اتفاقا پروبیوتیک ها باعث میشن هورمونها و ریتم دوره های پریودتنظیم بشن. در این مورد ممکنه مشکل از موضوع دیگه ای باشه که نیاز به مشورت با پزشک داره. 

person_outline
Vrish
|
دوشنبه 28 مرداد 1398
|
پاسخ به این نظر
0
سلام آیا درزمان مصرف قرس لاکتوواژ نبایدنزدیکی داشته باشیم
Miss Shafie
|
شنبه 2 شهریور 1398
|
پاسخ به این نظر
0

سلام وقت بخیر. بهتره که در زمان مصرف نزدیکی نداشته باشید اما با فاصله زمانی اشکالی نداره. مثلا صبح اگر قرص رو استفاده میکنید شب مشکلی پیش نمیاد اگر نزدیکی داشته باشید. البته باتوه به اینکه لاکتوواژ رو احتمالا برای عفونت استفاده کنید بهتره تا بهبود عفونت با احتیاط نزدیکی داشته باشید و با پزشکتون مشورت کنید. 

person_outline
مریم صالحی
|
شنبه 26 مرداد 1398
|
پاسخ به این نظر
0
سلام وقتتون بخیر من5 ساله ازدواج کردم و تاحالا چنین چیزی برام پیش نیومده بود تا امروز . من 10 مرداد ماه پریود شدم و طبق معمول همیشه بعد از 4 روز تموم شدو لکه بینی تا روز هفتم ادامه داشت و 19 مرداد نزدیکی مشکوک با همسرم داشتم ک از قرص اورژانسی دوقلو استفاده کردم و 21 مرداد برای نوبت پاپ اسمیر پیش دکترم رفتم ک بهم گفت داخل رحمت ی چیزی مثل لخته خون یا گوشت اضافه میبینم باید جواب پاپ اسمیر بیاد ک متوجه موضوع بشیم و دالاواگ و لاکتوواژ تحویز کرد من موقع مصرف لاکتوواژ لکه عفونت و خون میدیدم ک مثل ترشح ازم دفع میشه و حالا بعد از 5 روز پریود شدم با اینکه چیزی از پریودم نگذشته بود خیلی ناراحتم الان میخوام بدونم بخاطر مصرف قرص اورژانسی دوقلو بوده یا لاکتوواژ آخه من هیچ وقت بعد از خوردن قرص اورژانسی دوقلو پریود نمیشدم
Miss Shafie
|
یکشنبه 27 مرداد 1398
|
پاسخ به این نظر
0

سلام وقت بخیر. خونریزی دوبارتون بخاطر لاکتوواژ نبوده اما ممکنه بخاطر مشکلی که در آزمایش پاپ اسمیرتون بوده به لاکتوواژ حساسیت نشون داده باشید. بهتره بجای لاکتوواژ از کپسول خوراکی لاکتوفم استفاده کنید.

person_outline
مهسا حسینی
|
جمعه 18 مرداد 1398
|
پاسخ به این نظر
0
سلام من 4ماهه باردارم. بعد از مصرف لاکتوفاژ احساس نم واخل شورتم میکنم و امروز صبح که بلند شدم اندازه ی 3 قاشق غ خوری مابع شفاف خارج شد. آیا طبیعیه با کیسه آبم مشکلی پیدا کرده
Miss Shafie
|
شنبه 19 مرداد 1398
|
پاسخ به این نظر
0

سلام وقت بخیر. مصرف لاکتوواژ باعث افزایش ترشحات میشه و مسئله خطرناکی نیست اما اگر این دارو رو بدون تجویز پزشک استفاده میکنید باتوجه به بارداریتون بهتره با پزشکتون هم مشورت کنید.

person_outline
زهرا فتح آبادی
|
یکشنبه 13 مرداد 1398
|
پاسخ به این نظر
2
سلام من دو ماهه که عفونت شدید دارم بعد از مصرف داروهای متعدد حالا دکتر به من شیاف لاکتواژ رو تجویز کرده اما بعد از استفادش به شدت لباس زیرم خیس میشه به نظر شما نباید دیگه شیاف رو استفاده کرد و به من نمیسازه؟ باتشکر
Miss Shafie
|
شنبه 19 مرداد 1398
|
پاسخ به این نظر
0

سلام وقت بخیر. محصول لاکتوواژ باعث افزایش ترشحات میشه و نشونه این نیست ه محصول به شما نمیسازه. سعی کنید شب قبل از خواب ازش استفاده کنید. طی مدت استفاده این موضوع طبیعی هست نگران نباشید.

person_outline
زینب رادمهر
|
دوشنبه 7 مرداد 1398
|
پاسخ به این نظر
0
سلام ،بدون تجویز پزشک میشه استفاده کرد؟ آیا برای زخم دهانه رحم موثر است؟
Miss Shafie
|
پنجشنبه 10 مرداد 1398
|
پاسخ به این نظر
1

سلام وقت بخیر. محصولات پروبیوتیک رو میشه بدون نسخه پزشک استفاده کرد. برای زخم دهانه رحم مراجعه به پزشک و گرفتن درمان های تحت نظر پزشک رو بهتون توصیه میکنیم 

person_outline
بیلبو
|
یکشنبه 6 مرداد 1398
|
پاسخ به این نظر
0
با سلام و خسته نباشید میخواسم بدونم لاکتوفم در جلوگیری از عود مجدد تریکوموناس وازن تاثیر داره اخه و اگربرای جلوگیری از عود مجدد قارچ مصرفش کنیم باعث نمیشه تریکوموناسم عود کنه
Miss Shafie
|
پنجشنبه 10 مرداد 1398
|
پاسخ به این نظر
1

سلام وقت بخیر. لاکتوفم به دلیل دارا بودن باکتری های مفید که در واژن تجمع پیدا می کنند از عود مجدد قارچ و تریکوموناس جلوگیری میکنه.

person_outline
نسرین
|
شنبه 5 مرداد 1398
|
پاسخ به این نظر
0
سلام. من الان نزدیک یه سال هست که عفونت رحم دارم. هر وقت رفتم دکتر بهم پماد واژینال معمولی داد ولی اصلا هیچ بهبودی نبود. این بار که رفتم دکتر بهم قرص واژینال lactovag داد. آیا میتونم هر ماه یه دوره از این قرص واژینال رو به همراه قرص مترونیدازول استفاده کنم؟ یا اینکه محدودیت استفاده داره؟ استفاده هر ماه از این قرص واژینال بعدا ضرری برای رحم نداشته باشه؟ ممنون
Miss Shafie
|
پنجشنبه 10 مرداد 1398
|
پاسخ به این نظر
0

سلام وقت بخیر. بله میتونید استفاده کنید فقط مصرف آنتی بیوتیکتون با این قرص همزمان نباشه. بهتره شب موقع خواب از لاکتوواژ استفاده کنید. و نگران هم نباشید محصولات پروبیوتیکی ضرری برای شما نخواهند داشت